woensdag 10 mei 2017

Vertrouwen in de notaris; hoe maak je de juiste keuze?

We horen regelmatig dat mensen niet zo goed weten hoe ze nou ‘een notaris kiezen’. Vaak kijken ze in de directe omgeving (lokaal) naar een notariskantoor wiens website laat zien dat wordt geboden waarnaar ze op zoek zijn. En dat bepaalt hun keuze.

Vervolgens kom je in contact en laat je je vooral leiden door wat de notaris vertelt. Je bevindt je immers op een terrein dat vaak niet je eigen is; complexe of specifieke materie waar je niet dagelijks mee te maken hebt.

Dat vraagt dus een behoorlijke stap, want je legt wel belangrijke zaken voor je toekomst, je leven, je dood (hoe direct dat mogelijk ook klinkt) en/of het welzijn van de mensen om je heen vast. Je maakt belangrijke keuzes die vaak te maken hebben met een keerpunt of hoogtepunt in je leven. Of dat nu om een huwelijk of juist echtscheiding gaat, de aankoop van een huis, of het vastleggen van een testament; er hangt heel wat van af.

De keuze ligt bij jou.
Allereerst; jij kiest, jij bepaalt. Je hoeft niet per se naar een kantoor dicht in de buurt te gaan voor het regelen van je zaken. Zeker niet als dat betekent dat je keuze daarom zeer beperkt is.

Als je op zoek gaat in je bredere regio, zijn er wel wat zaken die je kunt checken voordat je überhaupt persoonlijk kennis maakt:
·         Is er een specialist (zijn er specialisten) in het vakgebied waar je hulp zoekt?
·         Hebben anderen in je omgeving positieve ervaringen met de firma?
·         Welk gevoel krijg je bij de algehele communicatie? Worden onderwerpen begrijpelijk aangesneden?
·         Krijg je een gevoel van professionaliteit en transparantie?



Voel je niet verplicht tot iets bij een eerste kennismaking; je krijgt pas een gevoel bij de mensen of persoon met wie je belangrijke zaken gaat regelen als je diegene ontmoet. En die eerste ontmoeting is geen verplichting tot meer!

Daarom vinden wij het prettig om je de kans te bieden kennis met ons te maken tijdens het gratis inloopspreekuur.


Ook voor zakelijke notariaat kwesties: kies bewust
Ook voor zakelijke kwesties moet je bewust een partner kiezen. Niet alleen hebben zakelijke keuzes voor jou als ondernemer in mindere of meerdere mate ook effect op je privesituatie; het is bepalend voor de toekomst (van je bedrijf).

Daarnaast heb je als ondernemer vaak meer dan eens te maken met een notaris of adviseur. De uitbreiding van je bedrijf, een nieuwe partner, of juist het opstarten van je BV; je wilt een firma waar je met regelmaat op kunt vertrouwen.

Maak kennis met ons team
We weten als geen ander dat bij belangrijke en soms ook moeilijke beslissingen het allemaal draait om vertrouwen en mensen.
Daarom maak je online alvast kennis met ons team en ben je bij het gratis inloopspreekuur van harte welkom om je eerste vragen vrijblijvend bij ons neer te leggen.

We zien je graag op ons kantoor!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten