maandag 17 februari 2020

Werken op een notariaat… dat wil je!




Als je ons blog al langer volgt, ben je misschien al eens gestruikeld over ons blog over “Hoe eng de notaris nou eigenlijk is”. Want over ons mooie vak bestaan soms in de ‘echte wereld’ heel wat misverstanden. Zo zijn termen als “onnodig complex” en “stoffig” helemaal niet waar ons notariskantoor zich mee identificeert! En die drempel die veel mensen toch ervaren bij een notariskantoor… daar willen we ook graag vanaf (mocht die er zijn).

Omdat we op dit moment enkele mooie vacatures open hebben en ook meteen weer even van de kans gebruik willen maken om ons mooie vak en onze collega’s in de spotlights te zetten, staat werken op een notariaat centraal in ons blog.

Wat een mooi vak!
Als medewerker van een notariskantoor doe je iets bijzonders; je draagt bij aan zekerheid, rust en vertrouwen dat zaken goed geregeld zijn. En dat doet niet alleen de notaris, maar alle mensen die op ons kantoor werken dragen daar in bij.

Elke dag anders
Misschien kun je je er door onze blogs al iets bij voorstellen, maar een dag op ons kantoor is nooit hetzelfde. Natuurlijk houden we ons binnen het kantoor bezig met veel uiteenlopende zaken, van zakelijk tot privé en van nu tot ooit als…
Maar zelfs binnen een vakgebied, zeg.. erf- en schenkzaken, komen we de meest uiteenlopende zaken tegen. Soms verrassend mooi en zorgzaam, soms overgoten met pijnlijke verhalen en emotie. En binnen die uiteenlopende zaken, zorgen wij ervoor dat hoe lastig of bijzonder een situatie ook is, we diegene(n) helpen zaken goed op orde te maken.

Maatwerk
Wat ons vak zo bijzonder maakt, is dat elk mens anders is. Het verschilt dus ook in welke wensen of eisen iemand meebrengt, waar iemand waarde aan hecht en wat totaal onbelangrijk wordt geacht. En tussen die diversiteit aan wensen, eisen en verhalen, zoeken wij de verstandige, eerlijke maar menselijke weg. Een uitdaging? Soms wel. En dat maakt ons vakgebied zo leuk!

Waarom (werken bij) Huijbregts Notarissen?
Binnen de diverse gebieden van ons kantoor vind je professionals en experts. Echte mensen, maar wel met verstand van zaken. Binnen een informele manier van samenwerken staat onze deur open voor overleg. En dat draagt weer bij aan de oprechte aandacht en kwaliteit die we onze klanten kunnen bieden.

Welke rol je ook speelt binnen onze organisatie; jouw baan doet ertoe. Voor je collega’s EN voor onze klanten. En daarom verwelkomen we ook graag en regelmatig mensen die passen binnen die prettige manier van samenwerken en een bijdrage leveren.

Denk je dat je past binnen ons team en wil jij jezelf verder ontwikkelen en je al beschikbare kwaliteiten goed benutten? Dan nodigen we je graag uit voor een open sollicitatie of een reactie op onze vacatures.  

We zijn op dit moment onder andere op zoek naar een notarieel medewerker. Ben of ken jij iemand die goed in dat plaatje past? Dan horen we graag van jou!






Geen opmerkingen:

Een reactie posten